Så här sitter man

hemma framför datorn på midsommardagen:P  å gör inte allt för mkt.. men det duger ju de också:) även fast man kunde gjort roligare saker, hittade igen Norrlands Guld skivan (utvalda Guldhits kanske den heter, med en massa gammal bra musik:P) som jag köpte på konsum i Bräcke när vi var påväg till Sälen.. Där var de kul som faaaan:D:D:D:D:D  nästan så man sitter här å längtar tillbaka:P hahaha..

har nästan lyssnat igenom hela skivan nu! tror att de är 23 låtar på den... måste ta reda på de.. Fram med skivfodralet!! jaa det var helt rätt gissat av mig! 23 låtar! lyssnar just nu på den sista "Garden Party med Rick Nelson" jag kanske lägger in den här nere om ja inte kommer på nån bättre:P

DAGS FÖR CD2

Häng med på party! YEEEEEAAAAAHHH! hehehehe

så nu sitter man här arbetslös och funderar på vad man ska göra den närmaste tiden... jaa inom den närmaste närmaste tiden så ska jag väl typ kolla på tv å sova.. Men den här närmaste tiden så menar ja nåt att göra i Sommar!

Skulle ju va kul att åka nånstans.. fast ja kom ju nyss hem från Sthlm.. haha.. kan bli Birsta en dag till veckan iaf. Nån som är sugen på å hänga med???   Man får väl försöka dra med sig några å hitta på nå kul nånstans:P  jaaajaa nåt ska man väl göra:D hehe.. inte sova bort dagarna iaf....  Palme dyker ju upp till veckan också

nu sjunger nån på franska och ja fattar inte mkt..

Dags för lite NES Emulator nu tror ja.. ska lira ut Tiny toons:P hehe

Kvällens youtubeklipp blir först låten Superman med Goldfingerähhh ni får Garden Party med Rick Nelson också! bara för att ja är så snäll:)

tänker och funderar

så att hjärncellerna knakar:P heheehe

det är rätt så kul faktiskt! när man tänker och funderar på roliga saker

ingen veteranmarknad blev det för mig ikväll... DET REGNADE JU!! SKIIITVÄDER:P  hehehe  å så har jag sprungit indalsledenloppet idag! väldigt nöjd med min insats!:D nu är man allmänt stel i benen.. resten av denna kväll lär spenderas på sängen om inte nåt annat dyker upp;P har precis kollat klart på Mallrats, en mkt bra film!! gjord av Kevin Smith..

Kom hem ifrån Sthlm igårkväll, har haft ett par riktigt roliga dagar där! köpte 10 filmer som jag inte räknar upp här.. eller ska ja göra de?? för att fylla ut plats?? hmm... njaaaaaee

SMS! jag undrar om de dyker upp nåt snart...

Idag  kom ja på att jag ska åka till Svenstavik en dag i sommar bara gör att kolla läget:P

Får hitta på nå skojj i midsommar tycker jag:P

imorrn blir de bio, änglar & demoner

ikväll bjuder jag på Rolandz där Robert Gustafsson sjungerIt's time

for ett nytt inlägg! vare sig ni vill de eller inte:P  meen det var ju ett tag sen senast! Helgen som var nu här senast var det ju finväder.. men då var man sjuk... Feber och hosta hela tiden:( meen idag är de bra och imorrn så blir de jobb igen:) inte helt bra.. meen menn.. jobbas ska de! å sen så ska man bli helt frisk tills på söndag då det bär av till Stockholm, Jag Orädd Wiiberg å fia är nerbjudna till Pj på hans 20årsdag, så då blir de väl lite firande å grejer, ska bli kul som fan!
sen så kommer man hem till helgen efter då det bland annat är veteranmarknad, å dit ska man! iaf på kvällen:P hehehe

jag gillar att blanda Svenska med Engelska ibland.. lite skojj faktiskt..

man skulle fan ha passat på å gå på gröna lund när man är där nere! skulle va svinigt kul! eller jaa skiit eller baaajs kul! ni fattar;)

i slutet förra veckan så blev de väl inget nytt inlägg för att man var bra trött bara..

that's it for now! ;P

tänkte bjuda på en bra version av You're gonna go far kidRSS 2.0