Nya filmer??

Kanske man ska beställa snart??

nån som har nåt tips?


Den här är intressant iaf


Har jag tur

Så trillar denna film ner i postlådan imorrn!


Scream 2 VS Johan Falk: Vapenbröder

Hur många kommer falla offer för mördaren i masken? kommer Sidney att överleva?? och hur går de för reportern Gale??.. hmm.. jaa.. Den här filmen har setts många gånger förut och fick känna sig dissad ikväll..

Men Johan Falk då?? med sin grupp för särskilda insatser? njaae den dissar jag också eftersom tv4 har nåt som kallas nyheter klockan 22.00 och det är sååååååå trevligt mitt i filmen!

MEN VÄNTA NU!

Tänk er Scream-mördaren i en Johan Falk Film!! haha intressant tanke!

MITT TV-Val för kvällen blev inget mindre än Morden i Midsomer på tv8

Så de kan sluta :P hehe


Biobesök idag

Då va Göta Kanal 3 avklarad då, en film i mängden kan man säga.. inte den bästa jag har sett... men den gick ju att se och hade ju faktiskt nåt roligt inslag ibland som man småskratta lite åt

Nästa helg blir de Old Dogs istället med John Travolta och Robin Williams, den verkar faktiskt lovande efter att ha sett trailern!  kan ju lägga in den här så att ni som inte har sett den får se den

SÅ SNÄLL ÄR JAG!


Mat

ska de snart lagas

Spagetti eller Makaroner och köttfärssås :) blir nog gott de!


För er som inte har sett!


Prickskytt

kan man då inte kalla sig :P eller?? fast får jag ett riktigt skott på mål så sitter nog 1/3 gjorde nog 1 mål i snitt per match idag när vi spelade och då spelar vi MAX till 2 mål under 2 minuter.. de är kul och spela även fast de gick lite tungt i benen idag.. körde en timme på KASK innan också med Conny och Emil. och har även hunnit med en promenad runt skallsjöberget idag efter skoterspår å sånt i de fina vädret (6km)

Lägger in ett klipp från Finalen av VårCupen 08 där Linus & The Knutters mötte Team Mjölksyra i finalen (slutade 5 eller 6 - 3 till Team Mjölksyra tror jag.. är inte säker på resultatet) OBS!!! Videon speglar inte hela matchen utan är en aning vinklad!

Linus & The Knutters bildades av Linus och Simon O från Team Deadlooks från Innebandyserien som ägde rum under höstterminen och mig själv från Lag Oboy, vi gick samman för att besegra IBF Snuggles! (lärarlaget) vilket vi också gjorde! Bara fina minnen från Innebandy tiden där borta i Svenstavik

P.S
Ni kan nog urskilja vem som är vem om ni känner oss (Gula Laget)


Spider-Man 4 ??

Såg nyss på Aftonbladet att Tobey Maguire lämnar rollen som Peter Parker/Spider-man och även regissören Sam Raimi hoppar av 4:an! och då väljer Sony att göra en reboot!!! så nu ska manus och allt skrivas om! Ny regissör ska hittas och nya skådespelare ska hittas! och SpiderMan serien börjar om :O  och de kan ju nämnas att de bara va 8 år sen ettan gjordes!

Själv så tyckte jag att 1:a och 2:a filmen höll mkt hög klass medans 3:an var bra men lite sämre än dom föregående filmerna..

Så NU är frågan!! Vilka är med i nästa film?  då dom här under med största sannolikhet inte kommer vara med
Tänkte bara påminna om

YOYOYO Historien som finns där nere under länkar!  Den "NYA" yoyoyo historien alltså! som just nu är inne på del 7, snart får en ny del! 

Det finns ju sen tidigare en original historia med väääldigt många delar, men dom finns inte här just nu

har ju iaf 2 trogna läsare av den historien vad jag vet!

Bjuder på ett LIVE-klipp med The Offspring nu när jag ändå är i farten! Dexter Holland på piano under dessa låtar! Ovanligt!Simon har

äntligen slängt in en bild på sig själv på bloggen!! Kul va?? långhårig å lite smått orakad:P men va faan de bjuder ja på :)

Hade faktiskt tänk pröva på att göra en topp 20 lista över dom 20 bästa filmerna på 00-talet! en tuff uppgift så de är bara att önska mig lycka till!

Nån som råkar ha ett förslag på en film som borde vara med kanske?
(ni kan ju kaaaaaanske lyckas ändra min åsikt om en viss film med en bra förklaring)


Bloggen tar nya tag framåt

och har redan lyckats dubbla gårdagens besökare tills idag!! OjOjOj! vad kan de bero på?

nån gång när jag orkar så ska jag ändra om designen här på sidan.. men de blir inte idag:P för jag är trött!

Men jag funderar seriöst på att kolla på en film vilken de nu kan bli.. hmm.. de får bli en komedi ikväll

WIENERS


Kylan ute börjar avta

Gjorde årets första pass på längdskidorna idag och det blev 2 varv på Ånäset och jag känner mig väldigt nöjd efter de :) kändes en aning segt i armarna men de kommer ju släppa bara man kommer igång..

I övrigt så ägde ja ut Conny och Emil på Alfapet idag och har spelat NHL 2010 på ps3an, mest online då mot andra.. finns mkt dåliga förlorare där som slutar spela när dom ligger under har ja märkt :O å då får ju inte jag VINNA!!


Sen så har vi även denna film som ALLA borde se!FILMTIPS!!! WILD HOGS!!!


2010

Det var ju väldigt länge sen jag bloggade senast men nu efter hårda påtryckningar så kommer de äntligen ett helt nytt inlägg!! från personen som nu sitter framför datorn, tittar på tv och dricker 7up..

just nu går filmen Click på tv3 som är gjort utav Adam Sandler och hans filmbolag Happy Madison, har ni tänkt på att Adam Sandler ofta använder samma skådespelare i nästan alla sina filmer?? (med en massa undantag så klart!) ett klart exempel på de är Rob Schneider! Han på bilden här under till vänster!  Sen kanske ni även känner igen alla andra här också?
Och Såklart Adam Sandler!Som för det mesta gör väldigt roliga och bra filmer!!RSS 2.0