Det snöar!!

Vääääldigt mkt nu! nästan för mkt !!


För visst skulle de va kul med lite sommar nu??


Hemma igen

Efter en tur till stan.. där man bland annat besökte Nolia Mässan, och de blev å gå väldigt mkt också! Lite väl mkt nästan! Känns i fötterna just nu iaf..

Köpte 10 filmer också bara för att utöka samlingen!

Dom här är dom nya filmerna i samlingen :

Seven Pounds
Zombieland
Män som hatar kvinnor
Year One
Kenny Begins
The Outlander
Surferdude
In the Electric mist
Run fat boy run

och

The Man Who Came Back


nää nu orka ja inte skriva nå mer idag

MEN

Jag bjuder på ett roligt klipp från Spy Hard!


Beställt!

De blev ett nytt 12pack med Vanilla Coke

Bror min bad mig å beställa ett spel åt han till hans Wii så då tänkte jag "FRAKTFRITT" eftersom summan när man lägger ihop priset för spelet och min cola skulle nå över gränsen! och då får man ju de hela lite billigare!!
Men INTE då!

Då skulle dom skicka de hela i 2 paket och båda får betala en frakt var :P

Man blir då brydd....

Beställa eller inte Beställa? ?

Det är dagens fråga!

och då handlar de om ifall jag ska beställa mer vanilla coke eller inte! Kände mig ju bra sugen på de ett tag..och beställer jag idag så får jag den innan helgen..


Ni har ju alla säkert haft nån mardröm nån natt! och desamma gäller ju för Dracula fast på dagen!


Uppladdning inför Film NR 300 del 1

Min Första DVDfilm

American Pie The WeddingSämsta DVDfilmen som jag betalat för!

Miss Cast Away and the Island Girl300 Filmer

Kommer nås denna vecka!!


Ny vecka, Nya händelser..

Ser ut att börja med snöskottning! och kanske Sverige-Finland i OS-hockeyn om jag tar mig upp.. Det är ju de som är frågan?? Man ligger ju väldigt skönt och bra i sängen där på morgonen.. och sen när man väl klivit upp så kommer den stora frågan om vad man ska äta till frukost?!?  lite beroende på hur lat man är och så..

MEEEN på torsdag åker jag till den BLÅSIGA staden Östersund för att gå på Noliamässan! Kan ju alltid vara kul å se om jag hittar nån rolig utbildning å nåt roligt ställe att plugga på! Så vet man ju helt plötsligt vad man ska söka för jobb sen och så!! när man väl gått å blivit nåt riktigt :P å inte bara gått samhälle,  Tomas Di Leva skulle visst vara där å prata iår.. haha man kan ju undra vad den mannen har att säga?? nån med nån ide?? KOSMOS FLUM FLUM!! KOSMOS!! MIRAKEL!! osv.. hehe

Seg Söndag

Meen va faaan! De går bra de med! En aning kallt ute och lite snö i luften.. Det ska tydligen blåsa lite också! Enligt dom som varit ut idag (inte jag dvs) .. tänkte ge mig ut och springa ett tag men kylan satte stopp för de med..

Tar dagarna lite som dom kommer nu när jag inte behöver åka på hammarn å sälja försäkringar längre :D WOOHO! och nu när de är vinter-OS så kollas de självklart på de en hel del också!

Är de fint väder och jag känner för att gå ut en sväng så gör jag det! inget som stoppar mig.. hehe

Kan väl inte mer än säga att jag njuter av friheten så länge jag har den :)

Bio blir de ikväll!! Sherlock HolmesLååånga dagar

Kan inget annat säga om mina dagar på jobbet här framöver.. lämnade vidare datorn till en ny som ska jobba där idag.. och vad gör man utan en dator på dagarna då nästan inget annat finns att göra? Kan ju städa bort från min arbetsplats.. tar typ 5 min.. Men SEN då??  haha jaa min sista vecka som försäkringssäljare blir helt klart den drygaste... meen vaa faaan.. FINNS JU EN TV DÄR! och rulla tummarna kan man ju också göra! och dryyyyga på toalettbesöken som bara den xD Läsa EXTRA noga på skylten där de står hur man ska hantera olika situationer på toaletten..

SOM vad gör jag om ja bajsat brevid toaletten och inte i den??

Söka hjälp direkt enligt tavlan! men vem ska man då fråga??

Hörredu!! jag har bajsat brevid toaletten! kan du hjälpa mig??  jaa jag undrar jag

HUR KAN MAN LYCKAS MED DETTA ?? nån som gjort de?? skriv å berätta där nere på kommentarerna!!

Måndag hela veckan

Tänk er vad tråkigt! de är ju veckosluten som är bäst för de mesta! är ju då The Shit händer! Finns ju även en film som heter måndag hela veckan med den ALLSMÄKTIGE Bill Murray!! nåja.. så allmäktigt är han väl inte.. MEN har gjort ett par bra filmer, som bland annat Ghostbusters.. och nu senast i en liten roll i Zombieland.. Haha är de ändå jag kan säga om de..

Satt och spanade in Oscars Nomineringarna när jag ändå hade lite och göra.. och hoppas verkligen att Christoph Waltz får en Oscarn för bästa biroll för sin roll som Hans Landa i Inglorious Basterds

Har ni märkt vilken STOOOR TEXT eller ja mena FET text de blev nu?? hehe.. bara för att jag skulle kopiera in namnet på
Christoph Waltz

jaajaa..


Bjuder på trailern till en av dom filmer jag köpte i helgen, Jersey Girl av Kevin Smith, Helt klart sevärd!!Vanilla Coke

Fick idag mitt paket från Discshop innehållandes ett 12-pack med Vanilla Coke och ett par amerikanska chokladkakor!


RSS 2.0