SundsvallsLoppet imorrn!

Ska bli kul å springa:P hade bara tänkt springa 5 km så ja hoppas att de kan gå fort! och att ja får en bra tid:) sen så lär de väl bli lite shopping efteråt skulle ja tro..

En massa friidrottsVM det är på TV:) kul å kolla på

och sen ikväll så blir de nog lite Futurama, köpte ju en säsong att kolla på.. det är ju lite lättare de! än att anpassa sig efter tv-tablån:P hehee..

Kom inte på så mkt att skriva just nu.. MEN ja kan ju passa på att göra reklam för min nästa Serie som kommer förekomma här! förutom Actor of the Day.. Den Heter nämligen! KOMMER NI IHÅG? kan förekomma en hel del intressanta saker där!
och
I nästa Actor of the Day så kommer den första kvinnliga skådespelaren att presenteras

Jag bjuder på ett klipp ifrån DuckTales idag:P enjoy


Actor of the Day: Rick Morains eller ska vi säga Dark Helmet

Idag ställde jag mig frågan! "Vad har Rick Morains gjort dom senaste åren igentligen?" så jag bestämde mig därför att kolla upp de! Rick Morains har under dom 10 senaste åren inte gjort allt för mycket.. Han har dubbat en av älgarna i björnbröder, spelat in ett Countryalbum och även dubbat leksaker å grejer i en Rudolf med röda mulen film.. NU kan han bli aktuell igen! eftersom det går rykten om att en ny Ghostbustersfilm ska spelas in, ja han hade ju en roll som en mkt klantig figur i både första och andra filmen som i slutet blir en i gänget..

MEN nu är de konstaterat att mannen som spelar Barney i den otecknade filmen om familjen flinta inte gjort så mycket sen ALLA dom där Älskling ja krympde de där å ja krympte de där, ja ni vet vilka filmer jag menar va??

Men låt oss nu rikta in oss på hans roll som Darth Vader.....ojj jag mena ju Dark Helmet (mkt coooolare än Darth Vader)  ja ni vet ! han som inte kan andas på grund av hjälmen han har på sitt huvud och därför måste ta av den! Han är ledare för dom onda Rymdbollarna och har kidnappat prinsessan Vespa eftersom Rymdbollarna vill ersätta sin smutsiga och förorenade luft med den mycket rena och friska från hennes planet!

Dark Helmet lyder under president Skroob och gillar att leka med actionfigurer även fast han är rätt så gammal. Han använder "The Schwartz" för att krossa testiklarna på alla som inte lyder honom och är Lone Starrs (Hjälten) faders, broders,systersons. kusins före detta rumskamrat..

Här kommer ett klipp från filmen "Spaceballs (det våras för rymden) där det finns A Lot of Assholes:P
 

det blir nog film ikväll

som ni alla har sett så har jag börjar skriva en grej som heter "Actor of the Day" där ja skriver lite kort om en skådespelare (internationellt känd för de mesta) nåt kul fakta, nån rollfigur å vad jag tycker typ.. och för er som väntar på nästa del så kan ja meddela att den kommer snart

igår va jag och Orädd (Sven-Bertil nääää då Simon) och hälsade på Wiiberg som börjat på Birka, en skola som ligger i Ås nere vid storsjön, och för att ta sig därifrån så måste man klara av en rejäl uppförsbacka:P för de lutar neröver dit..  vi spelade spel, innebandy å kollade på lite tv:P de va kul!  Å så spelade jag fotbollsmatch med B-laget:P spelade en halvlek. (45 min)  å så åt man godis å pizza och en hel del annat där med..

Snart så äger ja 240 DVDfilmer.. bara 1 eller 2 filmer kvar dit nu typ:p hehee.. mitt mål är 300 å ska uppnås innan det här årets slut kanske.. det beror ju på om ja hittar nån bra  osv..

nu ska man snart lägga sig på sängen å kolla på tv eller film.. har inte bestämt mig än:P men ja har ju typ en 20 osedda filmer å kolla på just nu... säääääängen! jag kan se den!! måste dit!!  är trött som fan... hehe.. har tränat fotboll ikväll (den va inte så jobbig) men ja va trött redan innan..  OCH imorrn ska ja sova läääääääääääääääääääääääääääääänge

men innan ja lämnar datorn så bjuder ja på två youtubeklipp från filmen Strange Wilderness! en mkt bra film!


Actor of the Day: Randy Quaid eller ska vi säga kusin Eddie

Jaa dagens skådespelare här på Bloggen blir Randy Quaid och vet ni inte vem han är.. så kan jag ju säga att han spelar den där knäppa kusinen i Ett päron till farsa filmerna bland annat.. sheriff i Hard Rain (ni vet regnfilmen med bankrån där bland annat Morgan Freeman delar), Alkisfarsan i Not Another Teen Movie och Amishkillen som börjar bowla i Kingping..

Jaa denne man verkar väldigt ofta spela korkade män från den amerikanska södern, (vilket han också gör mkt bra) ofta alkoholiserade personer m.m  JA  han har till och med spelat Frankensteins monster i en film och deltagit i Brokeback mountain.. Jaaa denne mans register är mycket brett, I filmen balls out spelar han en tenniscoach på en skola i USA som plötsligt dör och Sean William Scott får ta över och coacha laget! i hans anda förstås, även fast han bara kände han nån minut i filmen, så HYLLADE han honom som en gud hela filmen sen..

Men som sagt! För mig är han mest känd i rollen som kusin Eddie i ett päron till farsa filmerna, han bor med sin familj i en husvagn nånstans i öknen utanför Las Vegas där dom testar Kärnvapen.. har en metallplatta inopererad i huvudet.. har en massa burkar med pengar nedgrävd i jorden som sparkapital då han bland annat sålt en njure, förgiftar avloppet med sitt slam från husbilen utanför Clark Griswolds hus under julen ( jaa ni vet Chevy Chase)  och lever ett allmänt fattigt liv..

MEN vet ni vad! han verkar inte klaga för de inte.. han lever ett gott och lyckligt liv ändå som de verkar och det kan ju bero på att just denna karaktär är en aning puckad, men vem vill inte ha de bra?? ;P

 

Actor of the Day: Matthew Lillard eller ska vi säga Shaggy i Scooby Doo

Matthew Lillard?? vet ni vem det är? jaa för att berätta lite mer om denna person så var han bland annat med i första Screamfilmen och spelade Stu, ni vet en av dom där bad guys som står och knivhugger varandra i slutet av filmen..jaa.. hmm??.. bara för att det är kul å allt är Sidneys fel.. jaa eller nåt:P ni vet ni som har sett den!

Han verkar också vara god vän med Freddie Prince Jr. Eftersom dom deltar i en HEL del filmer tillsammans.. Som Scooby Doo, SummerChatch. She's All That för att nämna några.. Jaa denne man som var född till att spela Shaggy i Scooby Doo (ni ser ju utseendet, lika som bär) medverkar för de mesta i komedier och har flera gånger spelat den cooooola killen.. jaa å så gick han å blev tönt i mysteriegänget sen då:P

Men idag så tänkte jag uppmärksamma honom för en helt annan roll, nämligen den som "Duke Fallow"  i filmen "In the name of the King" , där spelar han den giriga brorsonen till den barnlösa kungen (Burt Reynolds) som en dag ska få ta över kungariket! jaa han är mkt lat.. umgås mest med damer och skryter om vem han är.. och börjar dagen med ett glas vin till frukost (jaa dom hade ju inte glasiga glas på den tiden.. meen ni vet vad ja menar)  den typen som säger att han ska bättra sig, men sekunden senare har glömt bort de.. Jaa han förenar ju sig tillsist med dom onda makterna för att bli av med kungen och lämnar slottet för att förena sig med dom.. han kunde då inte skjuta pilbåge eftersom de tog han 4 pilar för att få in en träff på kungen.. men när de blev dags för SVÄRD så kunde han faktiskt slåss!

MEN som ni alla vet! dom onda vinner ju aldrig! nästan iallafall:P å Matthew Lillard får ju iallafall vara i det vinnande laget i rollen som Norville "Shaggy" Rogers, där han och hans bästa vän Scooby Doo kan leva det bekymmerlösa roliga livet:D........... jaaa  förutom när ett nytt monster eller spöke dyker upp;)

Jaa jag bjuder även på en Youtubevideo idag! där Matthew Lillard ger Sex och Relationstips i filmen Extreme Movie.. Enjoy!


Actor of the Day: Charlie Sheen eller ska vi säga Carlos?

Charlie Sheen eller Carlos Irwin Estevez, ja vi alla känner ju honom som Charlie Sheen, MEN han heter faktiskt nåt annat.. Bror till Emilio Estevez (ni vet han i mighty ducks filmerna) och son till skådespelaren Martin Sheen (Ramón Gerardo Antonio Estévez)  Ja ni kanske börjar fatta nu va?? dom har ju lite Amerikaninspirerade artistnamn två utav dom iaf.

MEN nu var det Charlie Sheen som det här inlägget handlar om!

Mannen som inte ser ett dugg äldre ut än när han började medverka i filmer för en sådär 25 år sen
Mannen som verkar heta Charlie i alla tv-serier han medverkar i
 och jaa..... är känd för filmer som hot Shots, de tre musketörerna, young guns och en hel del annat!

men idag så tänkte jag att vi skulle rikta in oss på Charlie Harper i tv-serien 2 1/2 män. Ja som ni ser spelar han en person med sitt eget namn, så tänk då när dom filmar! pratar dom med Charlie eller Charlie?? tänk på de ni! jaa Charlie Harper är ju som sagt en kvinnokarl! måste ju ha legat med typ alla kvinnor i hela Malibu iaf.. förutom kanske Judiht (Alans Exfru) Berta ( dem sarkastiska hushållerskan) och Evelyn Harper (hans mamma)

Han lever det ultimata ungkarlslivet med iaf två B:n.. Bärs å Brudar! stort hus å verkar ju inte ha så dåligt med pengar heller! verkar faktiskt ha väldigt mkt fritid..  ett ganska bra liv om ja ska va ärlig:P
eller vad säger ni???

Tänkte även bjuda på ett passande Youtubeklipp som ni kan kolla på.. Enjoy


Bloggen fortsätter

Efter ett mkt låååååååååååååååångt uppehåll:P från å med nu kommer jag även skriva en del intressanta saker om filmer å skådespelare å grejer:P som kanske intresserar er läsare! Första inlägget på de kommer ikväll.. så om ni sitter kvar å läser eller nåt.. så dyker de upp snart:P

RSS 2.0