Actor of the Day: Randy Quaid eller ska vi säga kusin Eddie

Jaa dagens skådespelare här på Bloggen blir Randy Quaid och vet ni inte vem han är.. så kan jag ju säga att han spelar den där knäppa kusinen i Ett päron till farsa filmerna bland annat.. sheriff i Hard Rain (ni vet regnfilmen med bankrån där bland annat Morgan Freeman delar), Alkisfarsan i Not Another Teen Movie och Amishkillen som börjar bowla i Kingping..

Jaa denne man verkar väldigt ofta spela korkade män från den amerikanska södern, (vilket han också gör mkt bra) ofta alkoholiserade personer m.m  JA  han har till och med spelat Frankensteins monster i en film och deltagit i Brokeback mountain.. Jaaa denne mans register är mycket brett, I filmen balls out spelar han en tenniscoach på en skola i USA som plötsligt dör och Sean William Scott får ta över och coacha laget! i hans anda förstås, även fast han bara kände han nån minut i filmen, så HYLLADE han honom som en gud hela filmen sen..

Men som sagt! För mig är han mest känd i rollen som kusin Eddie i ett päron till farsa filmerna, han bor med sin familj i en husvagn nånstans i öknen utanför Las Vegas där dom testar Kärnvapen.. har en metallplatta inopererad i huvudet.. har en massa burkar med pengar nedgrävd i jorden som sparkapital då han bland annat sålt en njure, förgiftar avloppet med sitt slam från husbilen utanför Clark Griswolds hus under julen ( jaa ni vet Chevy Chase)  och lever ett allmänt fattigt liv..

MEN vet ni vad! han verkar inte klaga för de inte.. han lever ett gott och lyckligt liv ändå som de verkar och det kan ju bero på att just denna karaktär är en aning puckad, men vem vill inte ha de bra?? ;P

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0