då va de kaaaaaaaaaallt ute!!

men de gör inget.. för idag hitta ja igen min mössa!! å så upptäckte ja att man kan köpa varm choklad och ta med sig från cafeet! goood goood! för de är ju gott:)

8 Filmer hitta ja idag i min postlåda! goood goood!
nu är de bara å kolla

Simon e Seg

Simon är Seg på att svara på kommentarer
Simon är Seg på att blogga
Simon är Seg på att plugga matte
Jävlar va ja va seg:P

MEN en sak har ja inte varit seg på senaste tiden! och det är å träna, låg i bra förra veckan efter en månads uppehåll! Segt värre, meen ja Springa, Kask och till å med en fotbollsmatch hann ja med! Trodde fan ja skulle dö när ja spela fotboll! kändes riktigt segt på uppvärmningen å så va man i startelvan. Men sen en stund in på matchen så börja de gå lätt och det va riktigt kul å spela:)

De va ett segt inlägg de här:P hehe

Snart så öppnar dom väl badet här å då kan man ju ta sig dit å plaska lite också.. såg även att de va biohelg 16-18e Oktober:P får se hur många man ska se! tror dom visa 8 filmer

Ja tror nästan att de kom lite snö idag också! de va nog lite snöblandat iaf.

så nu sitter man här.. en måndagkväll och har lite småtråkigt..

faaaaan

såg nu att Skillet släppt en ny skiva! så då bjuder ja på en låt därifrån


Småstjärnorna kommer ni ihåg?? 1999 och 2000

4:an, Jag Simon O och Linus W skulle vara Eiffel 65 med låten Blue (da ba de)  Simon Orädd blev sjuk tror ja och ja blev tvungen att sjunga:O för genomföra de hela skulle vi göra! tjatade en del på Conny om att han skulle ställa upp som tredje man, men så blev de inte..
5:an Jag Simon O Conny och Linus skulle göra comeback med Black-Ingvars med låten Cherie, det var tanken iaf, sen så hoppade Simon Orädd av och vi var bara 3 och fick då fundera och fundera över en ny artist, Linus körde solo med en ny låt men hoppade senare av. Jag och Conny tänkte att förra årets framgångsrecept kanske skulle funka, alltså Eurovisionsschlagervinnaren! Som de här året var Olsen Brothers med Fly on the wings of Love.. Så de va ju värt ett försök


LEGEN... WAIT FOR IT... DARY!

jaa till veckan kommer man få en massa paket.. har ju beställt en hel del saker i helgen

som

Ny DVDläsare/brännare till datorn. då den gamla strejkade

4 Filmer

Ghost Ship
Vem som helst som har turen att finna ett övergivet skepp på internationellt vatten, kan begära rättigheten till det och forsla in det till närmsta hamn. Eller, som i det här fallet med ett team av räddningsmanskap, har oturen att göra upptäckten.

Ghost Ship är en snygg, effektspäckad berättelse om bottenlös skräck från producenterna av Ondskans hus och Thirteen Ghosts, Gilbert Adler, Joel Silver och Robert Zemeckis. Informationen är tagen från disc shop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. Besättningen ombord på ett räddningsfartyg, som befinner sig långt ute på Barents hav, gör en fasansfull upptäckt, nämligen resterna av en stor passagerarbåt, som förliste för mer än 40 år sedan. När räddningspersonalen väl lyckas ta sig ombord på fartyget, konfronteras man med dess kusliga förflutna och tvingas kämpa för sina liv.

House on the Haunted Hill - Ondskans Hus
En natt. En miljon dollar. Inga frågor ställda, inga svar avslöjade. Det är dealet som den multimiljonären gör med en liten grupp av gäster som han bjuder in för att stanna i hans hemsökta slott. Info är tagen från discshop.se! Beställ före 16.00. Leverans nästa dag. Dealet gäller dock bara om de kan överleva natten.

Den här rysliga nya versionen av Vincent Price´s klassiker kommer garanterat att kittla din ryggrad och framkalla gåshud

1408
Succéförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad bestialiska dödsfall ägt rum.

Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker! Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?

Den 13:e Krigaren
En mycket bildad ung man i Bagdad, Ibn Fahdlan, blir landsförvisad efter en kärlekshistoria med en av sultanens älskarinnor. När hans karavan lämnat Bagdad, träffar de på vägen en skara nordiska krigare som slagit läger. Vid kvällens gästabud blir Ibn vän med dessa glada krigare.

Samtidigt kommer en kunglig budbärare från Norden till krigarna, en ung pojke som berättar om en mystisk fiende som hemsöker deras land. Det är varelser som dyker upp ur nattens dimmor, förtär allt levande i sin väg, och är så fasansfulla att man inte törs tala högt om dem. Kungens sändebud ber krigarna återvända hem för att rädda sitt land. Man tvivlar på pojkens budskap och frågar därför en gammal sierska till råds. Hon bekräftar sanningen, men säger att de kommer att misslyckas om de inte utökar den tolvhövdade skaran med en 13:e krigare, en mörk man som inte är från norr.

Ibn passar in på beskrivningen och utses till den som ska följa med på den långa resan till Norden, för att bekämpa de skrämmande inkräktarena.

och ett nytt WIIspel åt min bror

Idag tränade jag för första gången på läääänge då man varit förkyld och allt annat i 3 veckor! gick rätt så bra, även om ja var en mycket trött man när jag var klar med mina 2 varv (5km) träffade även Renata under mitt 1:a varv, och gjorde henne sällskap resten av varvet

nu blir de bara å fortsätta träna till veckan, och även plugga matte!

Imorrn får även mitt vänster ringfinger känna FRIHET då jag får börja ta bort skenan på dagtid:)

Jag bjuder även idag på ett klipp från How I Met your Mother

Laddade upp min 1a youtubevideo!! kolla:P


Då var de fredag igen

snart lördag faktiskt.. och om 20 min när det är Lördag så sover jag nog snart, imorrn gör jag sista speakerjobbet på ånäset för den här säsongen då den sista a-lagsmatchen är då.. Kälarne-ÖFK u19 klockan 15.00 på Ånäset imorrn!!

Men vad har jag gjort idag då??

Har varit till skolan å tänkte prata med Gunnar om matten (han hade lektion), på måndag KAAnske jag kan skriva igen så då är de dags å börja med matten då

Har spelat Left 4 Dead med Wiiberg och PJ.. där vi sköt en hel del zombies innan vi alla var döda.. bra spel de där!

Kollat klart på säsong 3 av How I met your mother! nu får dom fan släppa säsong 4 på dvd snart så man kan fortsätta kolla! mkt bra serie de där, kan ja tipsa er alla som inte har sett den om att de är;)

Fått brev från Kramfors, funderar ju på att gå utbildning där

Kollat på The Battle of Shaker Heights.. rätt så bra film med bland annat Amy Smart och Shia Labeouf

har ju hunnit med en hel del annat också som ja inte orka skriva.. hehe

nu blir de ghostbusters 2 på fyran för mig och godispåsen

Dagens youtubeklipp kommer från how I Met your mother, där Marshall måste hjälpa Barney när han brutit mot The Bro Code

uppdatering

kommer snart

Family Guy.. fan så bra

men nu har dom ju slutat göra avsnitt efter 7 säsonger..
ja...
PETER GRIFFIN! finns de nån roligare?? hoppas han gör lite inhopp i nya serien

Tänkte att ni skulle få se lite av the Cleveland Show också!


ja då var hösten här

å det blir mörkt på kvällarna.. ganska kul faktiskt! tycker jag, speciellt å gå runt ute när de är mörkt..  ändå nackdelen med hösten är väl att de börjar bli lite kallare ute.. å man blir förkyld:S  det blev ja förra veckan! blev frisk till helgen.. tränade.. å blev sjuk igen den här veckan.. Men nu är man ju frisk iaf :)

snart får ja ta av skenan jag har på mitt finger också!! YEEES! 5 veckor avklarade å då är de bara de sjätte veckan kvar sen! WOOHOO! då kanske man kan skriva normalt igen sen då:P

Bakgrundsfaka: jag spelade fotbollsmatch borta mot ytterhogdal och å drog omkull en motspelare i straffområdet (eget) och ramlade även jag.. det blev straff och jag fick gult kort! men strax efteråt så märkte jag att ja inte kunde räta ut toppen på vänster ringfinger.. så då va ja till sjukstugan några dagar senare och sen fick man skenan:P


några filmer jag sett dom senaste dagarna:

Sagan om ringen: såg den för första gången på skitlänge.. gick bra å kolla på.. kändes faktiskt inte så seeg (äventyr)
Pirates of the Caribbean: första filmen (äventyr)
You me and Dupree: hade aldrig sett den förut med den gick å se (komedi)

å ikväll kan de bli Sagan med de två tornen om man orkar

ska nog upp på cafeet eller nåt snart

Idag stog de helt still... vad ska de bli från youtube?? :O ingen aning:P Nån som har lite tips på bra youtubegrejer???

tills vidare får ni nöja er med Aquas nya låt.. back to the 80s.. en hyllning till 80-talet typ


Blogg 1.01

Kommer snart:P  å ja bjuder inte på några smakprov.. hehe..

Actor of the Day: Jennifer Love Hewitt eller ska vi säga fröken Ghost Wisperer

Ja denna tjej eller kvinna fyller 30 år iår och fick sitt stora genombrott i den gamla klassiska skräckfilmen "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" ni vet... den där filmen där fiskargubben med kroken lämnar lappar till folk och sen ska döda dom.. och där spelade hon såklart en av dom snygga brudarna Julie James som dessutom överlever! det gör ju inte Sarah Michelle Gellar (Rätta mig om ja har fel?)

Efter det så har hon bland annat medverkat i filmen "Alla var där" som utspelar sig på en fest. Hon spelar Amanda som en kille som är för blyg för att berätta de är kär i. Så jaa han ska istället ge henne ett brev! där hon får läsa vad han känner. Hon spelar också Liz, vetrenärtjejen i de otecknade Gustaf Filmerna. Mot Jackie Chan i Actionkomedin The Tuxedo och har även gjort myckt mer! som flertalet tv-serier och det kommer vi återkomma till i slutet av det här inlägget.

MEN det finns också en likhet mellan skådespelarna Rick Morains och Jennifer Love Hewitt.....och vad är de?? JOO båda har spelat in skivor, Rick Morains en countryskiva och Jennifer Love Hewitt har faktiskt en countryskiva på G ryktas de! Hon släppte dessutom ett ganska så framgångsrikt popalbum 2002 med låter BareNaked som titelspår

MEEEn nu tillbaka till hennes serier! och vi riktar in oss på Ghost Whisperer.. ni vet! Serien där hon spelar nån psykobrud som kan se spöken och hjälpa dom över till den andra sidan. Jaa hon spelar Melinda Gordon en nygift kvinna som driver an antikbutik och samtidigt kommer i kontakt med människor som behöver hjälp för att en massa udda saker händer dem. Dom har blivit drabbade av spöken eller själar som inte tagit sig över till andra sidan själv..

TÄNK er va coolt men samtidigt skumt att se allt de där som hon ser! å självklart jobbigt ibland MEN sånt är livet som medium.

Klippet kommer ifrån "Jag vet Fortfarande vad du gjorde förra sommaren"ganska så ironiskt faktiskt! kolla så får ni se!


RSS 2.0