Tvingad att blogga

Så här kommer ett nytt inlägg!

och vad ska jag nu blogga om...... Jaa de vet jag faktiskt inte....

JOOO jag köpte en Saffranslängd idag så fick gofika ikväll :) de ni ;)

Så de tillsammas med lite julmust smakade mkt bra!

Idag bjuder jag på Bettan-Musik!Gårdagens Middag!

Lagad utav mig!

Kan ju faktiskt laga mat


Jo visst kan Simon laga mat

Om ni har tråkigt nån dag

Spana in Cinemassacre och Monster Madness videorna, AVGN (Angry Video Game Nerd) pratar där om olika skräck och monsterfilmer! Med en ny del under hela Oktober månad, så har ni lite och göra, spana in de!

När jag ändå bloggade om Black Ingvars förra inlägget

Så kommer här ett riktigt bra framträdande ifrån Dansbandskampen


Musikaliskt inslagSatt och tittade runt på Youtube och hittade då denna låt, Skulle lätt ha vunnit melodifestivalen de året som de begav sig.. Kommer ihåg att jag röstade.. men inte vann dom inte. .. Men men, som en väg till ett högre musikaliskt vetande så tycker jag att ni kan lyssna på denna

Dansk Peber

Sitter här och käkar Dansk Peber som jag köpte för nån vecka sen på dollarstore.. Godis om ni inte visste de! Men om ni inte gjorde de så gör ni ju de nu! Kostade iaf 10 kr och jag måste medge att den var väldigt prisvärd då påsen va ganska stor och rymmer många godisar! Så har ni vägarna förbi dollar, så kööp!!

Ett musikalist inslag kan jag ju även bjuda på! Idag eller NU i de här inlägget blir de en låt med gruppen Mimikry (bland annat så är Hjalle och Heavy med i de bandet, om ni kommer ihåg dom?? Från på rymmen och självklart genom deras musik som var en del av 90-talet)


Ladies and Gentlemen!

MR CONWAY TWITTY!

RSS 2.0