HaHAHA HAAAA

Såg ju på Män som hatar Kvinnor i Söndags på bion! mkt bra film! och mkt folk, satt strax bakomför Ellen å Renata som för övrigt hade mössorna på sig hela filmen:P likadana mössor till å med:P jag undrar om de var varmt?? funderade ett tag på att "låna" en mössa av nån av dom för att kolla om dom skulle märka det;) :P hehehe meen det gjorde jag aldrig..

har jobbat både idag och igår:P jag undrar om de är nån som sitter å pluggar matte efter 1 på dagarna in the bibliotek??

såg på Extreme Movie igår med Anders å Jacob, å den handlar bland annat om det här
" The comedy's skits cover topics such as being in a porno, "the next level", and a guy who loves Abraham Lincoln"
man kan nästan se den som en sexualundervisningsfilm fast ändå inte:P  hehe, där är ju komiskt informativ å överdriven och handlar om att ha sex i tonåren typ.. 
oj kursivt där..  jaa dom har tillåmed en sång i filmen.. hehe.. en bra film!  väldigt många skådespelare som man känner igen i den också

Fotbollsträning ikväll

meen nu ska jag ut på en cykeltur=)

det här var längesen det:


Kommentarer
Postat av: Renata

Hehe ang mössorna, Mina mössor, olika färger hehe, bad hair day du vet x) Och de var inte varmt, skönt! :D Om du skulle lånat skulle jag nog knappt märkt de eftersom ja var så inne i filmen. Eller också hade ja blitt lite rädd! :O

2009-04-12 @ 17:26:03
Postat av: Simon

hahaha:P va kul om ja hade gjort det dåXD speciellt om du hade hoppat till eller nåt;P hehee

2009-04-17 @ 10:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0