Alternativ 1

Prov Historia - Spinoff 1

Madam Fias Flygande Ciruks

Långt inne i dom djupaste av djupa träskmarker, ni vet där saker sjunker ner i marken och försvinner! Där satt nu en liten groda om funderade över livets stora mysterier! Varför är flugor goda? Vem är egentligen stålmannen? och varför är jag grön? ja som ni ser borde alltså grodor i träskmarkerna MEN de finns även andra där ute, folk som jobbar på en liten cirkus som knappt har några besökare.. en cirkus som inte betalar ut några lönen.. en cirkus som lever på att dess artister är skyldiga ägaren pengar..... JA detta är "Madam Fias Flygande Cirkus" Hur nu cirkusen kan flyga är säkert en fråga som ni alla ställer er och den ska jag givetvis även svara på! DEN KAN INTE FLYGA! Men Madam Fia hoppas på fler besökare genom namnet! Dessutom ryktas de i vissa kretsar om att hon är en häxa och gömmer en kvast nånstans som hon kan flyga på, så visst Madam Fia kan flyga med absolut inte cirkusen. Om ni fortfarande läser historien nu så kan de vara försent att vända om ty ni kan bli satta i straffarbete av Madam Fia, jo jag närmar mig nu hennes barack, en liten blå sak på två hjul som hon bor i tillsammans med 99 katter, en spåkula, en bok som ingen får läsa och en gammal grävling som hon matar med roadkills. Grävlingen använder hon även som hot mot sina anställada eftersom den är lite större än en normal grävling jaa för att vara exakt 4 gånger så stor med ett par sabeltänder. Så visst verkar denna Madam Fia vara en snäll dam?... jaa när hon inte spottar på sina anställda och hotar dom för sitt eget nöjes skull...så vilka är nu så dumma att dom jobbar på denna (ej flygande) cirkus? eller ska vi säga "står i skuld till fia"

Kapten Sham: Lånade pengar av Fia till en båt med ett hål i, så båten sjönk ganska snabbt! och Fia krävde in sin skuld och satte den gamle kaptenen i bojor.. Dock inte utan kamp! Kapten Sham stred länge och väl med sitt träben men kunde inte försvara sig mot alla katter som Fia kastade på honom.. lite svårt och andas när man ser ut som en hårboll och han svimma..

Mr Stefano: Sålde under en lång tid mjölk av diverse slag till Fia, men hon upptäckte att den ibland kunde vara lite konstig och krävde pengarna tillbaka. Mr Stefano försökte du förklara att mjölkning är en konst! och kan ej mätas i smak och pengar! och en massa andra saker som ingen orkade höra... Så Fia erbjöd han ett jobb som mjölkare på cirkusen och han va fast!

Larsson: Hamnade på cirkusen i egenskap av att han va en apa och en apa behövs ju?

Wiiberg och Pizzabagaren : Råkade en dag krascha med deras flygande badkar i cirkustältet när dom bråkade om att de va för lite svamp på en capricciosa..

Simon Orädd: Är faktiskt en av få som sökt jobb på cirkusen! han såg att dom behövde en kraftkarl och sökte jobbet! kraftkarl eller inte... han fick jobbet i brist på andra sökande och är faktiskt en av dom som trivs bäst på cirkusen.

Dagar på en cirkus ute i träskmarkerna kan vara ganska händelserika ibland dyger en muterad fågelspindel upp och käkar upp halva tältet och ibland bryter någon ett ben eller två..
Olyckor kommer sällan ensam och misstag händer ofta på denna cirkus! Så vill ni höra om Kapten Sham jonglera med eldfacklor, Mr Stefano äta svärd och Larsson visa sina tama ciruksloppor! Då är detta historien för er!
// Författaren

Kommentarer
Postat av: Anonym

Diggar den fina cirkus beskrivningen XD Och Beskrivningen av Madam Fia XDOch vilken fin samling av arbetare XD

2011-08-29 @ 14:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0