Yoyoyo Den nya historien del 8!!

Simon Orädd satt på ryggen på den stora Draken i Berget flygandes över landskap och hus och annat smått och gott som en guldgruva full med dvärgar, ett slott och Whiggern PJs potatisland full med övermogna potatisar som absolut inte ser ut om potatisar eftersom han gödslat dom de kärnavfall från ett Kärnkraftverk i närheten. Dom har snarare muterat och fått egna liv. Men tillbaka till Orädd på drakryggen, Orädd va snart hemma igen och Draken började fundera över om den verkligen ville flyga såhär med Simon Orädd på ryggen alldeles gratis! Nää de kunde han förstås inte göra! Så han skakade till lite! Så Simon ramlade av och flög ner mot marken! Med sitt hus rakt under sig. Aaaaahhhooooooiiiioooooooiioooo!!! Skrek han och eftersom han inte hade nån fallskärm på sig (Den hade Simon glömt hemma) Men han kom då på att han hade en ICA-kasse i fickan som han kunde plocka fram och testa använda som fallskärm! Så han vecklade ut en och hoppades på de bästa.. Men de gick inte så mycket bättre… Fast Simon hade tur och ramlade ner i Wiibergs Pool .

Lugn och trygg drog sig Orädd upp ur poolen, blöt med fortfarande vid liv kunde man se ett litet leende på hans läppar när han sakta gick hemåt. ”Nu kunde ingenting gå fel tänkte Simon” MEN där hade han minnsan fel för bakom honom dök de upp ett par vakthundar som vaktade hans poolhus när han inte va hemma. Så Simon fick springa… och han sprang……..och sprang…….och sprang……. SkUTT över muren! Som dessvärre va för hög… så han trilla ner, men  än va inte hundarna ikapp!  Så Simon samlade sina sista krafter för ett hopp a la Stefan Holm.. och SKUTTA och han va ÖVER!! Trillade ner på andra sidan rullade runt och tog sig upp på benen.. HELT OSKADD!

Men nu kanske ni undrar varför hundarna inte anföll??  Joo de hände en lite olycka i Simons byxor under fallet och dom kände sig inte så sugna på att bita honom just där! Och skonade därför Simon denna gång.

Men nu stog Simon på sin infart! Hemma och Reda för allt som väntar!

Fortsättning Följer


RSS 2.0