Alternativ 3

Spinoff Alternativ 3

Klockan ringer och ungarna springer ut på skolgården! Lille Simon Orädd plockar fram sin gameboy och börjar spela tetris då han planerat slå sitt rekord på 3 poäng! De är dessutom svårslaget eftersom han oftast bara kommer till 2 poäng så nog får han kämpa allt! 1 poäng....2poäng.... GAME OVER!! NOOOOOOOOOO! skrek nu Simon sådär som Darth Vader i Star Wars filmerna! och kastade iväg sitt gameboy............. rätt i huvudet på Wiiberg!! en av skolgårdens bullys och tuffa killar! AAAAJJJ! röt han till och vände sig om för att se vem som kastat detta gameboy i huvudet på honom.. Han ser då endast ett par fötter sticka fram under en buske som skakade så att bladen höll på å trilla av.. Wiiberg sa då högt det hemliga kodordert! BRRRAAAASHKUSHA!! och hans cooooola gäng dök upp ur tomma intet! Den lille Kapten Sham som även nu hade ett träben (en del människor tror faktiskt att han föddes med de), David Hasselhoff och Bert-Ola en storväxt lantis som fick agera musklerna i gänget då han inte var alltför smart. De fyra skulle nu ge Simon Orädd spö så han inte kunde stå upp sen! för de va Wiibergs plan.. Men de dom inte räknade med var att den lille insektsintresserade Mr Stefano som jaa heter Mr Stefano även som barn för hans föräldrar inte kom på nåt bättre namn till honom när han föddes.. höll på och bära runt på sin samling med bålgetingar i en burk och precis snavat på en sten och tappat burken som föll på marken framför de cola gänget och getingarna var inte sen att anfalla den och börja jaga dem runt skolgården! En hel del AAAAAAJ och svordomar kunde höras, så en gammal tant som gick förbi tyckte dom va ohyfsade och började jaga dom med sin käpp ty nu skulle de ha pisk!

Simon Orädd där bakom busken såg då Mr Stefano som en bra person att umgås med och tänkte att de två kunde bilda ett gäng som skulle stå upp mot dom coola! och även imponera på brudarna så dom skulle få dejter till skolbalen!

Plötsligt ringde klockan och dom skulle inte på lektion igen..

Den här historien utspelar sig i ungdomens år för några utav yoyoyostory karaktärerna så en del av de yngre kommer inte förekomma här.. men en hel del nya kommer garanterat att dyka upp.. Livet runt och omkring den här skolan är full av upplevelser och spektakel , matkrig och tuggummi i håret!

Fortsättning kan följa

// Författaren

RSS 2.0