YOYOYO Den nya historien del 7

Fajten mellan Lurtz och Kapten Sham tog nu sin början, och Lurtz fick givetvis ett stort övertag eftersom han kunde slåss och hade ett svärd till skillnad mot Kapten Sham. Som alltid använder ett träben och för de mesta även förlorade bataljerna mot sina motståndare, men den här gången hade inte Kapten Sham tänkt genomlida ett nytt nederlag. För han hade ett ess i rockärmen..

 

-Den här gången tänker jag inte förlora!! sa Kapen Sham högt!

Innan han fick ett slag på pungen och föll ihop ner på marken.... Kapten Sham svimmade och drömde sig nu bort till ett skepp i en annan tid! Titanic!

 

Det stora eleganta skeppet som en dag skulle krocka med ett isberg, Kapten Sham såg sig själv som en 10 år yngre man här.. Kapten Sham sammarbetade med en äldre släkting till Wiberg, nämligen Don Wibergo Maffiaboss.. han hade utfört vissa arbeten åt honom samtidigt som Don Wibergos gorillor letade upp Gösta som var på vift. Men dom hittade inte den pojken eftersom han var tillbaka i resturangen där Frank Drebin, Nordberg och David Hasselhoff satt lungt och nu åt tårta..

 

Kapten Sham däremot sprang runt i hela båten och letade efter Gösta utan att komma på att han kunde vara i resturangen.. Då fick Kapten Sham den briljanta ideen att han skulle köra skeppet, han sprang upp till kommandobryggan sköt en sömnpil i röven på förste styrman och tog över skeppet!

Nu sjungandes på ”Jag är en glad sjöman” visan såg han inte vart han styrde utan körde rakt in i (JA ni vet vad) ett isberg! Kanske getingen som surrade runt hans huvud också påverkade. Och båten började sjunka.. en massa vakten började jaga honom och han återfann sina vännen innan dom allihop hoppade i havet. Ja på båten kunde dom ju inte vara kvar, men det hela tajmades så bra att dom lyckades landa rakt på Kapen Nemos undervattensbåt.

 

Drömmen började nu avta och Kapten Sham vaknade till liv.. Han hade förlorat fajten mot Lurtz men expeditionen var nu framme vid berget där dom nu letade efter ingången..

 

Mr Stefano hittade en MYCKET stor dörr som tyvärr var låst.. men det fanns en ringklocka! Han ringde på den och draken öppnade... men en eldpust senare så sprang Mr Stefano runt med eld i baken skrikandes!

 

Simon Orädd började nu tröttna på expeditionen eftersom han var så sugen på att lära upp McLovin att han tog fram sin Rambokniv slet av sig tröjan, klistrade dit fejkmusklerna och klättrade upp för berget, in genom ett hål och landade rankt på drakens rygg.. en mycket smartare idee än Mr Stefanos om att dom skulle klä ut sig till flickscouter och sälja kakor

 

 

nu var de bara flygturen hem kvar då

 

 

fortsättning följer


YOYOYO den nya historien del 6

Påväg till berget långt borta där Draken i berget fanns gick våra vänner på en stig.. en mycket smal stig genom en djungel. Kapten Sham ledde gruppen följt av Mr Stefano och Simon Orädd, han hade en jättelik machette som han slog av buskar å grenar.. Ja allt som kom ivägen.. även en stor sten men då började han förstås att skaka en massa! Sådär så att träbenet lossnade och flög iväg rätt på en bikupa! Då började förstås en hel del bin strömma ut och jaga Kapten Sham som skrek ”BIIN JAG HATAR BIN!” och hoppade fram genom skogen snabbare än nån annan! Och på endast ett ben! Nu var de ju så att han råkade hugga av svansen på ett lejon som låg och vilade också.. Som hoppade upp och bet tag i Kapten Shams arm och drog med han in i djungeln..

 

Så nu var dom endast 3 stycken kvar i expeditionen som bestod av dessa råbarkade heroes, Mr Stefano satt och mjölkade en banan samtidigt som Simon höll på att lära sin son Gösta att vika ett pappersflygplan.. Simon böjde fel och böjde rätt och tills sist så blev han så arg så han bara rullade ihop papperet till en boll och kastade iväg de långt in i djungeln.. Det började skymma och det var dags att sova.. Simon övertalade dom andra om att det var han som skulle hålla vakt medans dom andra sov.. han hade ju trots allt varit i Vietnam.. och var den manligaste av alla män här på jorden och jobbade därför på posten..

 

Efter 3 timmar började han höra ljud innefrån skogen.. det var nåt som närmade sig med stora steg.. Simon började nu känna sig lite rädd och höll för ögonen för att inte se vad de va som närmade sig.. då hörde han ett skrik eller rop ”ÅÅÅÅÅÅÅ HEEEEEEJ” och så landade Kapten Sham plötsligt brevid honom.. och framför honom stog en elefant! Men inte vilken elefant som helst, den hade ju en korg på ryggen och där satt Wiberg, Simon K och Whiggern Pj som var ute på noshörningsjakt.. och nu hade dom skjutit lejonet (Wiberg hade gjort en elegant lejonmössa som hade hade på huvudet) och räddat Kapten Sham. Och brevid elefanten stog Wiibergs killer-tjänare Lurtz (ni vet han från Sagan om ringen) som nyss hade kapat huvudet av ett par stackars myror som han nu åt upp.

 

-Tänk att jag alltid ska behöva rädda er. Sa Wiberg

-Harr Harr jag behöver ingen räddning, jag klarar mig själv. Sa Kapten Sham (som hade en mycket smart plan som gick ut på att han skulle härma parningslätet på en galen bisonoxe och locka dit en flock som skulle springa över lejonet

- Det är ett under att du inte är inspärrad på dårhus. Sa då Wiberg till Kapten Sham

 

Det gjode Kapten Sham riktigt förbannad och han bad snabbt Gösta att tälja honom ett nytt träben så han kunde gå till attack och 3 sekunder senare va träbenet klart och Kapten Sham skulle nu utkämpa en fajt mot Lurtz. Träben mot svärd. Man mot Uruk-hai.. för att stötta sin kämpe så satt både Wiberg och Pj the Whigger och sa ”Uruk-hai Uruk-hai” i kör, samtidig som Simon K tog sig en drink i Wibergs barskåp som fanns där uppe i korgen och lutade sig tillbaka..

 

Spänning är olidlig!!

 

Fortsättning Följer

 


YOYOYO den nya historien del 5

Simon Orädd var nu påväg hem till sitt lilla hus på prärien! Ojj fel historia! Så vi börjar om!

Simon Orädd var nu påväg hem till sitt hus.. han vandrade och vandrade, likt hoberna i sagan om ringen filmerna.. ja riktigt så långt skulle han inte gå, men det gick segt nu.. Simon hade sendrag i båda benen och rörde sig likt en handikappad sköldpadda.. och han som skulle hjälpa McLovin!!!

Simon tänkte och tänkte... tänk...tänk....tänk.... Å då fick han en briljant IDE! Han skulle flyga hem på en drakrygg.. för nånstans i bergen fanns de drakar! De visste Simon.. han behövde bara hjälp att hitta dom! Så han tog upp sin Supertelefon som nu funkat i 30 år (en siemens) och ringde Mr Stefano som svarade efter 45 signaler eftersom han inte ville verka så desperat..

-Mr Stefano mjölkar allt svarade han.

-Mr Stefano min gaaamla vän sa Simon

-Neeej.. Simon jag tänker inte mjölka din maskfarm en gång till! Jag fick sjukskriva mig i 3 veckor efter de! Sa Mr Stefano (joo Simon gillade ett glas maskmjölk på morgonen innan postrundan)

- Mr Stefano! Jag vill hitta draken i berget! För ja behöver flyga på dess rygg.. och BARA du! Kan leda mig.. Sa Simon.. (han hade faktiskt redan fått nobben av bland annat Indiana Jones innan han vände sig till Mr Stefano)

-Drake! I berget! Jag skaffar genast ihop ett manskap för denna resa! Sa Mr Stefano och lade på luren....

Simon funderade.. ”Mr Stefano sa ju inte vart vi skulle träffas?!?” MEN just då damp de ner ett SMS i Simons mobil från Mr Stefano med texten: STORA STENEN OM 5 MIN.. så det var alltså där dom skulle träffas.. 2 meter ifrån där Simon stog.. då var de lungt.. Mr Stefano var den enda människa dom Simon visste kunde smsa med en backelit telefon

tiden gick.... och POFF så hade 5 minuter gått! Och Simon vände sig om och kollade på stenen! Då hade Mr Stefano mycket riktigt samlat sitt Crew med hårda äventyrande hårdingar som skulle hjälpa dom att hitta draken i berget så att Simon kunde flyga hem till huset och lära McLovin att bli en man..

The Crew bestod av dessa Råbarkade Heroes:

Simon Orädd: Mannen som ska flyga på draken

Mr Stefano: Vägvisare och Allmjölkare

Kapten Sham: Fiskare och vän till Mr Stefano som alltid deltog i Mr Stefanos äventyr

Gösta Orädd: Nån måste ju tälja nya träben åt Kapten Sham om det skulle hända nåt

Gysha: Den muterade lerhögen

och

Billy-Bob: Hillbillie gubbe med ett skjutglatt gevär!

Alla stog där redo för de obligatoriska fotot! Men började snart bråka om vem som skulle ta de! Gysha sprutade lera i Simons mun! Blabb blaabb! Hörde man därifrån, Kapten Sham drog fram träbenet! Billy-bob började skjuta! Och en stor FaJt utbröt! Där de slutade med att varken Gysha eller Billy-Bob kunde följa med på resan.. Den ena blev förstenad av Kaptens Shams lilla hårtork med extrem värme! Och den andra sköt sig själv i båda fötterna...

Som tur va så hoppade apan Larsson fram ur skogen och kunde ta bilden! Innan fajt två utbröt!

Fortsättning följer


YOYOYO den nya historien del 4

Whig gern Pj och Simon K satte sig i Simons stora bekväma soffa och gjorde så att dom kände sig hemma, K började käka chips och PJ hittade en gammal pizza under soffan som han började äta på. MEN vänta NU! vad gjorde en gammal möggelpizza under Simons soffa?? I hans välstädade hus?? Det var nåt som inte stog rätt till! Så Simon tog dammsugaren och körde in den under soffan å där kom pizzor hamburgare och colaburkar flygandes in i dammsugaren tills det blev stopp och hela skiten var påväg att explodera!!! Simon K och PJ gömde sig medans Simon inte hann undan innan den stora smällen kom.

KABO NGBANGDINGDONGSONGPAAAAAAAAAAAAANG!

nu låg det ju matrester överallt i Simons hus... även på Simon som fortfarande stog upp.. då ringde det på dörren! -NEeeeeej McLovin är här!!!!!! sa Simon högt, JAG måste städa!!

- 96;hhhh så farligt är de ju inte sa PJ..

-Joo det är det! men om man jämför med din träkojja så är det här ju ingenting sa Simon

-PJJ vi drar över till Wiberg så får Simon lära McLovin hur man är en man sa K

S 29; Simon K och PJ smög skrattandes ut genom fönstret och råkade då landa landa rätt i en myrstack!!

AAAA AAAAHHHHH!!!! MYROR!! Dom är överallt!! Skrek Simon K som lyckades rulla undan! Men vad hände med PJ?? Jo myrorna hade tagit honom och höll nu på att pressa ner honom i myrstacken.. det gick lite trögt och när man bara såg PJs fötter så kom Wiberg ut med eldkastare och skrek ”GRILLDAGS” och skrattade lite galet, precis sådär som galna människor skrattar. Och jag kan lova att myrstacken började brinna och nu sprang både PJ och myror runt brinnandes och rullade sig i gräset

Simo n Orädd som just nu höll på att lära McLovin hur man skurar toaletter kände att det luktade brännt och gick ut för att kolla och just då råkade Wiberg vifta till med eldkastaren så att Simon Orädd cooola Arbraham Lincoln hatt (en så där hög ni vet) började att brinna och Simon tänkte ”vatten! Måste hitta vatten!!! Eller kall glass för att skapa hjärnfrysning! För just nu så smälter den! Simon sprang och sprang och sprang likt Forrest Gump ända ner till sjön där han återigen hoppade i och elden slocknade! Men den här gången var Simon faktiskt förberedd med en uppblåsbar ring runt midjan, så nu flöt han runt och väntade på hjälp…. Det dröjde dagar…. Det dröjde veckor… det dröjde månader… det dröjde år… nääää det dröjde faktiskt bara 5 minuter och sen var Simon inne på land igen tack vare Kapten Shams oförmåga att fiska, han träffade nämligen Simons ring med en krok och ett stort hål uppstod! Och med ett stort fisande ljud tog sig Simon tillbaka till land, ”Dags att lära upp McLovin” tänkte Simon samtidigt som han gick hem…

Fort sättning följer


Yoyoyo Den nya Historien del 3

Äntligen var Simon hemma igen efter en kvart sittandes på Greve Olafs flakmoppe (ni vet den där långsamma saken eller ska vi kalla den för vrålåket:P) 
JAG ÄR HEMMA!!! hojtade Simon när han kom in i huset och SLÄNGDE igen dörren! men Simons dotter Rachel var inte hemma! Nä för hon var ju på skolan! 
Men det fanns andra i närheten som hörde Simon hojta, nämligen hans granne Wiberg som hoppade ut genom ett av sina fönster och sprang över till Simon Orädd. 
- Vad håller du på med!!! här försöker jag sova! också väcker du mig!! pisk å smörj ska du ha sa Wiberg som ropade på Yrgel och Knut hans två stora muskelberg.
-Plåga honom i ett par timmar! eller jaaa (Wiberg kom nu på att han behövde hjälp att flytta sin 200 tums tv om 5 minuter) hmm... ett kalsongryck får duga! 
-NEEEJ neeeej nåååd! Simon bönade och bad när muskelbergen tog tag i hans kallingar och ryckte! ni vill inte veta hur det kändes! Smärtan varade som tur var bara i 10 sekunder då kalsongerna gick sönder och Simon föll ner på golvet. 
-Aaaaj var det enda han sa medans Wiberg och muskelbergen lämnade huset....

Simon låg på golvet i ungefär en timme utav smärtorna och kom då på att han kunde passa på att ge sin dotters framtida man ( enligt honom själv) ett par lektioner i manlighet. Så Simon tog återigen upp sin telefon och ringde! till vem då?? Larsson?? David Hasselhoff?? Matt Damon??? nää han ringde till McLovin!

-McLovin gamle gosse! kom genast hem till mig! så ska jag lära dig hur man blir en man! med hjälp av låten Macho Man och gröööt! en dag ska vi lyckas övertyga min dotter att hon gilla dig! (och Simon och McLovin blir som Mel Gibson och Danny Glover) 
- Chikka Chikka ya yeah! jag kommer sa McLovin, 

Nöjd och glad tryckte Simon på den röda luren, nu kunde inget förstöra hans dag!............................. MEN! just då så plingade det på dörren och en främling klev in! eller jag menade faktiskt två främligar! Whiggern Pj som in med sina Hiphop kläder och med en stor klocka i ett halsband på sig och JAG! (författaren) Mr Simon K mer känd som MR K i den här historien från och med nu. Dom hade kommit dit en en stor amerikansk bil och skulle nu börja röja runt i Simons välstädade hus... 

Fortsättning följer!

Yoyoyo Den nya Historien del 3

Äntligen var Simon hemma igen efter en kvart sittandes på Greve Olafs flakmoppe (ni vet den där långsamma saken eller ska vi kalla den för vrålåket:P) 
JAG ÄR HEMMA!!! hojtade Simon när han kom in i huset och SLÄNGDE igen dörren! men Simons dotter Rachel var inte hemma! Nä för hon var ju på skolan! 
Men det fanns andra i närheten som hörde Simon hojta, nämligen hans granne Wiberg som hoppade ut genom ett av sina fönster och sprang över till Simon Orädd. 
- Vad håller du på med!!! här försöker jag sova! också väcker du mig!! pisk å smörj ska du ha sa Wiberg som ropade på Yrgel och Knut hans två stora muskelberg.
-Plåga honom i ett par timmar! eller jaaa (Wiberg kom nu på att han behövde hjälp att flytta sin 200 tums tv om 5 minuter) hmm... ett kalsongryck får duga! 
-NEEEJ neeeej nåååd! Simon bönade och bad när muskelbergen tog tag i hans kallingar och ryckte! ni vill inte veta hur det kändes! Smärtan varade som tur var bara i 10 sekunder då kalsongerna gick sönder och Simon föll ner på golvet. 
-Aaaaj var det enda han sa medans Wiberg och muskelbergen lämnade huset....

Simon låg på golvet i ungefär en timme utav smärtorna och kom då på att han kunde passa på att ge sin dotters framtida man ( enligt honom själv) ett par lektioner i manlighet. Så Simon tog återigen upp sin telefon och ringde! till vem då?? Larsson?? David Hasselhoff?? Matt Damon??? nää han ringde till McLovin!

-McLovin gamle gosse! kom genast hem till mig! så ska jag lära dig hur man blir en man! med hjälp av låten Macho Man och gröööt! en dag ska vi lyckas övertyga min dotter att hon gilla dig! (och Simon och McLovin blir som Mel Gibson och Danny Glover) 
- Chikka Chikka ya yeah! jag kommer sa McLovin, 

Nöjd och glad tryckte Simon på den röda luren, nu kunde inget förstöra hans dag!............................. MEN! just då så plingade det på dörren och en främling klev in! eller jag menade faktiskt två främligar! Whiggern Pj som in med sina Hiphop kläder och med en stor klocka i ett halsband på sig och JAG! (författaren) Mr Simon K mer känd som MR K i den här historien från och med nu. Dom hade kommit dit en en stor amerikansk bil och skulle nu börja röja runt i Simons välstädade hus... 

Fortsättning följer!

Yoyoyo Den nya Historien del 2

Simon Orädd låg nu nere i det blå blöta vattnet! och visste att han inte kunde simma för han hade ju varit med om det här förut (se början på yoyoyo del 1-5)
Han låg nu där på botten och funderade om han en dag skulle bli räddad för att luften höll på att ta slut.
-Jag undrar om jag en dag ska bli räddad för att luften håller på att ta slut. tänkte Simon
och den här gången behövde han faktiskt inte vänta lika länge på hjälp eftersom det åkte förbi en fiskebåt med ett stort när som Simon genast trasslade in sig i! Först ett par varv å vänster och sen ett par åt höger innan han började sprattla runt som en riktig mört och satt ordentligt fast. Fiskebåten började hala in nätet och fiskarna blev väldigt förvånade när Simons huvud dök upp där och sa "HEJ! åker ni ofta förbi här??" (Simon hade fördomar om att de flesta sjömännen var gay så han började allt med en raggningsreplik, inte för att han försökte ragga på dom men ändå) Fiskarna kollade lite snett på Simon och la han i en tunna som de kastade tillbaka i sjön och Simon tänkte -Så var det dags igen!, men denna gång så flöt han faktiskt omkring tills han blev uppfångad utav Kapten Shams lilla fiskejolle.
-Harr Harr! En till ful fisk! ser rätt så stor ut! det blir mycket pengar till mig! sa Kapten Sham högt för sig själv, medans Simon försvarade sig med orden
-kapten Sham ditt gamla pucko! Det är jag Simon Orädd! vars son du nästan adopterade i den förra historien! Släpp mig fri och du ska bli rikligt belönad, sa Simon och skramlade till med de tre 50 öringarna han hade i fickan.
-Hmm intressant! Jaa en fisk är du då inte! kanske en sjöko men inte en fisk! "Med dom där pengarna så kanske jag kan bärga Titanic och göra henne till min! Större fiskebåt kan ingen ha skådat!" tänkte Kapten Sham sen och gned sina händer emot varandra.

Kapten Sham beslutade sig genast för att ta emot pengarna och kasta Simon i land. Utan postcykel så tog Simon upp sin mobiltelefon (en siemens, hans gamla trotjänare från förra historien som otroligt nog överlevde undervattensturen) och funderade på vem han skulle ringa till.. hmmm.. kanske gösta men han har väl inte tid nu när jobbet tar all hans tid, eller kanske elton men han har ju börjat bli lite väl närgången den senaste tiden och MacGyver är det bara att glömma eftersom Simon spillde hallondricka i hans hår för två veckor sen och han blev inte så glad över det. Så Simon knappade in nummret till Greve Olaf! 

- Greve Olaf här, sa rösten i telefonen
- ja det är Simon Orädd som ringer! jag är fast vid sjön untanför Kapten Shams husvagn, kan du hämta mig?? 
-Självklart! sa greve Olaf, - jag tar vrålåket! vi syns snart! 
och konverationen var över.. 

Simon tänkte sig nu Greve Olaf farande i en sprillans ny Lamborgini, farandes fram i en sådär 300 km/h och det började väldigt bra för en exakt sån bil kom och blåste förbi Simon men det var inte Greve Olaf utan Simon Orädds bittre granne Wiberg som givetvis inte ville ge Simon skjuts. Men Simon tänkte att Greve Olaf borde komma snart eftersom han bara bor 10 minuter därifrån minuterna gick och snart hörde Simon ett motorljud.... ett par minuter till gick och Greve Olaf dök upp på sin flakmoppe!! "Vilket vrålåk tänkte Simon, Suck" 

-hoppa på och håll i dig för nu jävlar kommer det att gå undan! sa greve Olaf till Simon och en resa som normalt tar 5 minuter tog nu en kvart! 

Vill ni träffa fler av Yoyoyos karaktärer och läsa den spännande fortsättningen!! Se nästa del!!

Yoyoyo Den nya historien!!

I vänta på att den gamla historien ska avslutas så påbörjas nu en helt ny Yoyoyohistoria med en lite annan vändning än den andra! Nya personer kommer att dyka upp och en del utav de gamla kommer att försvinna! Det har ju tagit sån lång tid för mig med den gamla så nu kommer en helt ny!!

En ny dag börjar och fåglar kvittrar utanför Kapten Shams köksfönster på den gamla husvagnen, som han för övrigt bor i nu för tiden. Den ser inte bra ut med är samtidigt inte allt för risig heller, den lille pojken Gösta Orädd har ju varit här och lagat (har man täljt 375 träben så kan man!) en del saker som: Den trasiga toaletten som ni inte vill veta vad det sprutade ut ur! det stora hålet i taket som gjorde husvagnen till en swimmingpool! (inte kapten sham emot, eftersom han nu inte behövde gå ut ur husvagnen när han skulle jobba, han kunde ju fiska upp ett par gamla fiskpinnar från frysen istället, Vad nu Mr Stefano skulle sagt om det??) Jaaa och låt mig inte glömma att berätta att det fanns vissa defekta el-fel i husvagnen också, det funkade ju med poolen där inne ett tag men sen när Kapten Sham skulle kolla på tv så gick allt på tok! Vattnet blev strömledande!! och kapten Sham fick en chock kan man säga! Men tillbaka till historien! 

Fåglarna kvittrade och Kapten Sham satt i köket i sin husvagn när en ekorre plötsligt sprang in genom hans köksfönster och satte sig på hans huvud.
-Hmmm... Grrrrr... Harrrrr... Harrrr... sa Kapten Sham som började bli allt mer irreterad utav att ekorren satt och åt kottar på han huvud. han letade upp sitt harpungevär och tog sikte mot sig själv, men sikten var ju så dålig så han tog och kollade i en spegel för att se att han siktade rätt på ekorren, 
-Harrr...Harrrrr! Nu jävlar!!! sa Kapten Sham och avfyrade Harpunen som förstås missade ekorren och flög ut genom fönstret och träffade framdäcket på Simon Orädds postcykel!

PANG!! å däcket var punkterat och Simon flög iväg en 20-25 meter och landande i närheten av ett jordgetingbo! 
AAAAAAAAAAHHHRRRRRGGG!!!! SKIIIITT!!! AJJJJJJ! NEEEJJ NEEEJ! INTE DÄR!  INTE DÄR! efter väldigt många stick så kom Simon på att han kunde springa och hoppa i sjön för att slippa getingarna (vilken snilleblixt)  Simon hoppade ut för en klippa och ner i det djupa vattnet! (kommer ni ihåg om Simon kunde simma?? Nää han kunde ju inte det!)  Men kom halvvägs ner på att han inte kunde simma! -
INTE IGEEEEN!!!! skrek han då högt! och föll ner i det stora blå!

Vad skulle han nu göra?? han var ju tillbaka i det blå där han en gång varit och Finns David Hasselhoff i närheten och kan rädda honom?? (näää just ja han kunde ju inte heller simma) Finns det någon som kan rädda honom?? 

Svaren finns i Nästa YoYoYo!!  60; 


Då var första delen avklarad! här följer lite info om vissa personer i den nya serien!

Historien utspelar sig ute på landsbygen i byn ja vaddå??  vad ska den heta?? har ni nåt tips!! Skriv gärna det i kommentarerna!

Kapten Sham= Behöver han en närmare beskrivning??
Simon Orädd= Delar ut posten i byn, bor i ett stort hus tillsammans med sin tonårsdotter (vart hon kommer ifrån får ni veta sen!) Kanske dyker det upp en kvinna också
Rachel= Simon Orädds Amerikanska dotter, jaa en närmare presention kommer senare
Wiberg= Simon Orädds granne och rival, nu nyrik
Gösta Orädd= Har nu lämnat boet och står på egna ben!
Fröken Fia= Wibergs hembiträde som helst inte jobbar med hushållssysslorna
Dan-olov= Wibergs vaktmästare (ja nu dök han upp igen!! det trodde ni inte va??)
Mr Simon K= jaa nu är jag med här!! fortfarande ungkarl:P har ännu inte slagit sig till ro som hans kompisar Wiberg och Simon Orädd vill,

det var ett par stycken! men en del andra gamla favoriter och nya karaktärer kommer också att medverka som: Mr Stefano, Greve Olaf, Larsson, David Hasselhoff, några nya kvinnliga karaktärer och udda personer där i byn!! å lite kompisar å sånt! :P 

Ses i nästa del!

RSS 2.0