YOYOYO Den nya historien del 7

Fajten mellan Lurtz och Kapten Sham tog nu sin början, och Lurtz fick givetvis ett stort övertag eftersom han kunde slåss och hade ett svärd till skillnad mot Kapten Sham. Som alltid använder ett träben och för de mesta även förlorade bataljerna mot sina motståndare, men den här gången hade inte Kapten Sham tänkt genomlida ett nytt nederlag. För han hade ett ess i rockärmen..

 

-Den här gången tänker jag inte förlora!! sa Kapen Sham högt!

Innan han fick ett slag på pungen och föll ihop ner på marken.... Kapten Sham svimmade och drömde sig nu bort till ett skepp i en annan tid! Titanic!

 

Det stora eleganta skeppet som en dag skulle krocka med ett isberg, Kapten Sham såg sig själv som en 10 år yngre man här.. Kapten Sham sammarbetade med en äldre släkting till Wiberg, nämligen Don Wibergo Maffiaboss.. han hade utfört vissa arbeten åt honom samtidigt som Don Wibergos gorillor letade upp Gösta som var på vift. Men dom hittade inte den pojken eftersom han var tillbaka i resturangen där Frank Drebin, Nordberg och David Hasselhoff satt lungt och nu åt tårta..

 

Kapten Sham däremot sprang runt i hela båten och letade efter Gösta utan att komma på att han kunde vara i resturangen.. Då fick Kapten Sham den briljanta ideen att han skulle köra skeppet, han sprang upp till kommandobryggan sköt en sömnpil i röven på förste styrman och tog över skeppet!

Nu sjungandes på ”Jag är en glad sjöman” visan såg han inte vart han styrde utan körde rakt in i (JA ni vet vad) ett isberg! Kanske getingen som surrade runt hans huvud också påverkade. Och båten började sjunka.. en massa vakten började jaga honom och han återfann sina vännen innan dom allihop hoppade i havet. Ja på båten kunde dom ju inte vara kvar, men det hela tajmades så bra att dom lyckades landa rakt på Kapen Nemos undervattensbåt.

 

Drömmen började nu avta och Kapten Sham vaknade till liv.. Han hade förlorat fajten mot Lurtz men expeditionen var nu framme vid berget där dom nu letade efter ingången..

 

Mr Stefano hittade en MYCKET stor dörr som tyvärr var låst.. men det fanns en ringklocka! Han ringde på den och draken öppnade... men en eldpust senare så sprang Mr Stefano runt med eld i baken skrikandes!

 

Simon Orädd började nu tröttna på expeditionen eftersom han var så sugen på att lära upp McLovin att han tog fram sin Rambokniv slet av sig tröjan, klistrade dit fejkmusklerna och klättrade upp för berget, in genom ett hål och landade rankt på drakens rygg.. en mycket smartare idee än Mr Stefanos om att dom skulle klä ut sig till flickscouter och sälja kakor

 

 

nu var de bara flygturen hem kvar då

 

 

fortsättning följer


Kommentarer
Postat av: Linnéa & Elina

Hej! Tänkte bara säga att du gärna får vara med och tävla om senaste klockan på marknaden från klockor.nu. Klicka bara in på vår blogg för att delta http://klackarnaitaket.blogg.seHa en bra kväll! :)

2009-09-12 @ 17:58:27
URL: http://klackarnaitaket.blogg.se/
Postat av: MICAH<3

gud vad kul! :D det här saka jag läsa!

2009-09-12 @ 18:01:27
URL: http://micah.blogg.se/
Postat av: Jennyh ♡ lever lyxliv på Malta ;)

hej :)

allt bra med dig?puss&kram

jennyh.se

2009-09-12 @ 18:02:25
URL: http://jennyh.se
Postat av: Mathilda

Hej där!

Allt bra med dig? :)

2009-09-12 @ 18:24:06
URL: http://mathildaelf.blogg.se/
Postat av: Orädd

Här vare kommentarer. Kul iaf ;P

2009-09-13 @ 17:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0