Actor of the Day: Jennifer Love Hewitt eller ska vi säga fröken Ghost Wisperer

Ja denna tjej eller kvinna fyller 30 år iår och fick sitt stora genombrott i den gamla klassiska skräckfilmen "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" ni vet... den där filmen där fiskargubben med kroken lämnar lappar till folk och sen ska döda dom.. och där spelade hon såklart en av dom snygga brudarna Julie James som dessutom överlever! det gör ju inte Sarah Michelle Gellar (Rätta mig om ja har fel?)

Efter det så har hon bland annat medverkat i filmen "Alla var där" som utspelar sig på en fest. Hon spelar Amanda som en kille som är för blyg för att berätta de är kär i. Så jaa han ska istället ge henne ett brev! där hon får läsa vad han känner. Hon spelar också Liz, vetrenärtjejen i de otecknade Gustaf Filmerna. Mot Jackie Chan i Actionkomedin The Tuxedo och har även gjort myckt mer! som flertalet tv-serier och det kommer vi återkomma till i slutet av det här inlägget.

MEN det finns också en likhet mellan skådespelarna Rick Morains och Jennifer Love Hewitt.....och vad är de?? JOO båda har spelat in skivor, Rick Morains en countryskiva och Jennifer Love Hewitt har faktiskt en countryskiva på G ryktas de! Hon släppte dessutom ett ganska så framgångsrikt popalbum 2002 med låter BareNaked som titelspår

MEEEn nu tillbaka till hennes serier! och vi riktar in oss på Ghost Whisperer.. ni vet! Serien där hon spelar nån psykobrud som kan se spöken och hjälpa dom över till den andra sidan. Jaa hon spelar Melinda Gordon en nygift kvinna som driver an antikbutik och samtidigt kommer i kontakt med människor som behöver hjälp för att en massa udda saker händer dem. Dom har blivit drabbade av spöken eller själar som inte tagit sig över till andra sidan själv..

TÄNK er va coolt men samtidigt skumt att se allt de där som hon ser! å självklart jobbigt ibland MEN sånt är livet som medium.

Klippet kommer ifrån "Jag vet Fortfarande vad du gjorde förra sommaren"ganska så ironiskt faktiskt! kolla så får ni se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0