Alternativ 2

Namnlös  Alternativ 2 - Spinoff

De hela började när träden började leva dom tog sina rötter och gick! och lämnade endast ett ökenlandskap efter sig... Fåglarna som en gång kvittrade försvann också eller föll döda ner till marken.. och till och med kackerlackorna försvann! Jaa de här handlar ju förstås om Mr Stefanos trädgåd! och inget annat, inte ens maskarna stannade tack vare denna misskötsel och vart var Mr Stefano? Ja han satt i ett torn någonstans tillfångatagen tillsammans med halva befolkningen! Wiiberg hade slagit sig ihop med Saruman och tillsammans skulle dom ta över hela världen med sina orcher och urukhais! Dom är även nära att lyckas och hjältarna som vill hindra dem är påväg att ta slut! Dom sitter antingen inlåsta eller ligger begravda på kyrkogården eller jaa lite var som helst.. Men visst finns de ljus i denna lilla värld också?

Gösta Orädd gick för tillfället som lärling hos den gamla Kapten Sham som gjorde lite allt möjligt för att slippa undan orcherna! Kaptenen hade egenhändigt byggt en luftballong som nästan direkt störtade när den kommit upp i luften då Orcherna sköt iväg varandra med katapulter och gjorde stora hål i ballongen.. Som puttrade iväg och landade nånstans i bortre mongoliet! Vilket upprörde mongonlerna som skicka tillbaka Kapten Sham lika snabbt som han kommit dit, dom tryckte ner han i en kanon och avfyrade! och han flög i luften och gjorde ett sånt där ljud som bara långben kan göra i tecknade serier ni vet?

Ja de fanns trots allt en liten motståndsgrupp bestående av Kapten Sham, Gösta Orädd och apan Larsson, även fast dom inte visste om de än! Deras enda chans till frihet i denna värld stog till att dom tog sig fram till slottet där Saruman och Wiiberg höll hus och besegra dessa två. Men först skulle dom behöva en magiker och att hitta en sån är inte lätt i dessa tider! Dom flesta har fallit offer för trollfötter och kunskapen med dem.. Men kanske kan dom hitta en?

På vägen till slottet fylls denna trio på med fler personer på resan och klosternisse alias han som gått i kloster och blivit munk kommer predika! (Simon Orädd)  Han tror tyvärr att yttersta dagen är kommen men försöker alltid sprida en droppe ljus där i världen! Med sina HALLALUJA! och PRISAD VARE GUD! som kommer bli hans catch frases!

Alternativ 2 är de här! och den kanske får en fortsättning! vem vet..

// Författaren

Kommentarer
Postat av: Anonym

en spin off av båda!

2011-08-30 @ 21:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0