YOYOYO den nya historien del 5

Simon Orädd var nu påväg hem till sitt lilla hus på prärien! Ojj fel historia! Så vi börjar om!

Simon Orädd var nu påväg hem till sitt hus.. han vandrade och vandrade, likt hoberna i sagan om ringen filmerna.. ja riktigt så långt skulle han inte gå, men det gick segt nu.. Simon hade sendrag i båda benen och rörde sig likt en handikappad sköldpadda.. och han som skulle hjälpa McLovin!!!

Simon tänkte och tänkte... tänk...tänk....tänk.... Å då fick han en briljant IDE! Han skulle flyga hem på en drakrygg.. för nånstans i bergen fanns de drakar! De visste Simon.. han behövde bara hjälp att hitta dom! Så han tog upp sin Supertelefon som nu funkat i 30 år (en siemens) och ringde Mr Stefano som svarade efter 45 signaler eftersom han inte ville verka så desperat..

-Mr Stefano mjölkar allt svarade han.

-Mr Stefano min gaaamla vän sa Simon

-Neeej.. Simon jag tänker inte mjölka din maskfarm en gång till! Jag fick sjukskriva mig i 3 veckor efter de! Sa Mr Stefano (joo Simon gillade ett glas maskmjölk på morgonen innan postrundan)

- Mr Stefano! Jag vill hitta draken i berget! För ja behöver flyga på dess rygg.. och BARA du! Kan leda mig.. Sa Simon.. (han hade faktiskt redan fått nobben av bland annat Indiana Jones innan han vände sig till Mr Stefano)

-Drake! I berget! Jag skaffar genast ihop ett manskap för denna resa! Sa Mr Stefano och lade på luren....

Simon funderade.. ”Mr Stefano sa ju inte vart vi skulle träffas?!?” MEN just då damp de ner ett SMS i Simons mobil från Mr Stefano med texten: STORA STENEN OM 5 MIN.. så det var alltså där dom skulle träffas.. 2 meter ifrån där Simon stog.. då var de lungt.. Mr Stefano var den enda människa dom Simon visste kunde smsa med en backelit telefon

tiden gick.... och POFF så hade 5 minuter gått! Och Simon vände sig om och kollade på stenen! Då hade Mr Stefano mycket riktigt samlat sitt Crew med hårda äventyrande hårdingar som skulle hjälpa dom att hitta draken i berget så att Simon kunde flyga hem till huset och lära McLovin att bli en man..

The Crew bestod av dessa Råbarkade Heroes:

Simon Orädd: Mannen som ska flyga på draken

Mr Stefano: Vägvisare och Allmjölkare

Kapten Sham: Fiskare och vän till Mr Stefano som alltid deltog i Mr Stefanos äventyr

Gösta Orädd: Nån måste ju tälja nya träben åt Kapten Sham om det skulle hända nåt

Gysha: Den muterade lerhögen

och

Billy-Bob: Hillbillie gubbe med ett skjutglatt gevär!

Alla stog där redo för de obligatoriska fotot! Men började snart bråka om vem som skulle ta de! Gysha sprutade lera i Simons mun! Blabb blaabb! Hörde man därifrån, Kapten Sham drog fram träbenet! Billy-bob började skjuta! Och en stor FaJt utbröt! Där de slutade med att varken Gysha eller Billy-Bob kunde följa med på resan.. Den ena blev förstenad av Kaptens Shams lilla hårtork med extrem värme! Och den andra sköt sig själv i båda fötterna...

Som tur va så hoppade apan Larsson fram ur skogen och kunde ta bilden! Innan fajt två utbröt!

Fortsättning följer


Kommentarer
Postat av: Orädd

hahaha! Kul! Speciellt slutet! XD När kommer nästa del då? Du sade ju igår ikväll din lögnare! ;P

2009-09-08 @ 16:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0