LEGEN... WAIT FOR IT... DARY!

jaa till veckan kommer man få en massa paket.. har ju beställt en hel del saker i helgen

som

Ny DVDläsare/brännare till datorn. då den gamla strejkade

4 Filmer

Ghost Ship
Vem som helst som har turen att finna ett övergivet skepp på internationellt vatten, kan begära rättigheten till det och forsla in det till närmsta hamn. Eller, som i det här fallet med ett team av räddningsmanskap, har oturen att göra upptäckten.

Ghost Ship är en snygg, effektspäckad berättelse om bottenlös skräck från producenterna av Ondskans hus och Thirteen Ghosts, Gilbert Adler, Joel Silver och Robert Zemeckis. Informationen är tagen från disc shop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. Besättningen ombord på ett räddningsfartyg, som befinner sig långt ute på Barents hav, gör en fasansfull upptäckt, nämligen resterna av en stor passagerarbåt, som förliste för mer än 40 år sedan. När räddningspersonalen väl lyckas ta sig ombord på fartyget, konfronteras man med dess kusliga förflutna och tvingas kämpa för sina liv.

House on the Haunted Hill - Ondskans Hus
En natt. En miljon dollar. Inga frågor ställda, inga svar avslöjade. Det är dealet som den multimiljonären gör med en liten grupp av gäster som han bjuder in för att stanna i hans hemsökta slott. Info är tagen från discshop.se! Beställ före 16.00. Leverans nästa dag. Dealet gäller dock bara om de kan överleva natten.

Den här rysliga nya versionen av Vincent Price´s klassiker kommer garanterat att kittla din ryggrad och framkalla gåshud

1408
Succéförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad bestialiska dödsfall ägt rum.

Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker! Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?

Den 13:e Krigaren
En mycket bildad ung man i Bagdad, Ibn Fahdlan, blir landsförvisad efter en kärlekshistoria med en av sultanens älskarinnor. När hans karavan lämnat Bagdad, träffar de på vägen en skara nordiska krigare som slagit läger. Vid kvällens gästabud blir Ibn vän med dessa glada krigare.

Samtidigt kommer en kunglig budbärare från Norden till krigarna, en ung pojke som berättar om en mystisk fiende som hemsöker deras land. Det är varelser som dyker upp ur nattens dimmor, förtär allt levande i sin väg, och är så fasansfulla att man inte törs tala högt om dem. Kungens sändebud ber krigarna återvända hem för att rädda sitt land. Man tvivlar på pojkens budskap och frågar därför en gammal sierska till råds. Hon bekräftar sanningen, men säger att de kommer att misslyckas om de inte utökar den tolvhövdade skaran med en 13:e krigare, en mörk man som inte är från norr.

Ibn passar in på beskrivningen och utses till den som ska följa med på den långa resan till Norden, för att bekämpa de skrämmande inkräktarena.

och ett nytt WIIspel åt min bror

Idag tränade jag för första gången på läääänge då man varit förkyld och allt annat i 3 veckor! gick rätt så bra, även om ja var en mycket trött man när jag var klar med mina 2 varv (5km) träffade även Renata under mitt 1:a varv, och gjorde henne sällskap resten av varvet

nu blir de bara å fortsätta träna till veckan, och även plugga matte!

Imorrn får även mitt vänster ringfinger känna FRIHET då jag får börja ta bort skenan på dagtid:)

Jag bjuder även idag på ett klipp från How I Met your Mother

Kommentarer
Postat av: Renata

Nya filmer nu igen :) tror nog jag ska ta mig en titt på din filmsamling nån dag!Jag är stel uta bara helvete idag jag, den som kom på de där med att strecha kanske inte var så dum ändå.... -.-

2009-09-21 @ 12:44:15
URL: http://renataienbubbla.blogg.se/
Postat av: Bettan

Jaa idol är väl kanske inte mitt favvoprogram men lite kul o se alla som tror att dom är bra fast dom inte är de :P

2009-09-21 @ 22:41:39
URL: http://norbergb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0