Så här sitter man

hemma framför datorn på midsommardagen:P  å gör inte allt för mkt.. men det duger ju de också:) även fast man kunde gjort roligare saker, hittade igen Norrlands Guld skivan (utvalda Guldhits kanske den heter, med en massa gammal bra musik:P) som jag köpte på konsum i Bräcke när vi var påväg till Sälen.. Där var de kul som faaaan:D:D:D:D:D  nästan så man sitter här å längtar tillbaka:P hahaha..

har nästan lyssnat igenom hela skivan nu! tror att de är 23 låtar på den... måste ta reda på de.. Fram med skivfodralet!! jaa det var helt rätt gissat av mig! 23 låtar! lyssnar just nu på den sista "Garden Party med Rick Nelson" jag kanske lägger in den här nere om ja inte kommer på nån bättre:P

DAGS FÖR CD2

Häng med på party! YEEEEEAAAAAHHH! hehehehe

så nu sitter man här arbetslös och funderar på vad man ska göra den närmaste tiden... jaa inom den närmaste närmaste tiden så ska jag väl typ kolla på tv å sova.. Men den här närmaste tiden så menar ja nåt att göra i Sommar!

Skulle ju va kul att åka nånstans.. fast ja kom ju nyss hem från Sthlm.. haha.. kan bli Birsta en dag till veckan iaf. Nån som är sugen på å hänga med???   Man får väl försöka dra med sig några å hitta på nå kul nånstans:P  jaaajaa nåt ska man väl göra:D hehe.. inte sova bort dagarna iaf....  Palme dyker ju upp till veckan också

nu sjunger nån på franska och ja fattar inte mkt..

Dags för lite NES Emulator nu tror ja.. ska lira ut Tiny toons:P hehe

Kvällens youtubeklipp blir först låten Superman med Goldfingerähhh ni får Garden Party med Rick Nelson också! bara för att ja är så snäll:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0