Actor of the Day: Matthew Lillard eller ska vi säga Shaggy i Scooby Doo

Matthew Lillard?? vet ni vem det är? jaa för att berätta lite mer om denna person så var han bland annat med i första Screamfilmen och spelade Stu, ni vet en av dom där bad guys som står och knivhugger varandra i slutet av filmen..jaa.. hmm??.. bara för att det är kul å allt är Sidneys fel.. jaa eller nåt:P ni vet ni som har sett den!

Han verkar också vara god vän med Freddie Prince Jr. Eftersom dom deltar i en HEL del filmer tillsammans.. Som Scooby Doo, SummerChatch. She's All That för att nämna några.. Jaa denne man som var född till att spela Shaggy i Scooby Doo (ni ser ju utseendet, lika som bär) medverkar för de mesta i komedier och har flera gånger spelat den cooooola killen.. jaa å så gick han å blev tönt i mysteriegänget sen då:P

Men idag så tänkte jag uppmärksamma honom för en helt annan roll, nämligen den som "Duke Fallow"  i filmen "In the name of the King" , där spelar han den giriga brorsonen till den barnlösa kungen (Burt Reynolds) som en dag ska få ta över kungariket! jaa han är mkt lat.. umgås mest med damer och skryter om vem han är.. och börjar dagen med ett glas vin till frukost (jaa dom hade ju inte glasiga glas på den tiden.. meen ni vet vad ja menar)  den typen som säger att han ska bättra sig, men sekunden senare har glömt bort de.. Jaa han förenar ju sig tillsist med dom onda makterna för att bli av med kungen och lämnar slottet för att förena sig med dom.. han kunde då inte skjuta pilbåge eftersom de tog han 4 pilar för att få in en träff på kungen.. men när de blev dags för SVÄRD så kunde han faktiskt slåss!

MEN som ni alla vet! dom onda vinner ju aldrig! nästan iallafall:P å Matthew Lillard får ju iallafall vara i det vinnande laget i rollen som Norville "Shaggy" Rogers, där han och hans bästa vän Scooby Doo kan leva det bekymmerlösa roliga livet:D........... jaaa  förutom när ett nytt monster eller spöke dyker upp;)

Jaa jag bjuder även på en Youtubevideo idag! där Matthew Lillard ger Sex och Relationstips i filmen Extreme Movie.. Enjoy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0