Skulle tro att jag är frisk (skriven i Söndags)

kaaaanske:P om jag har tur, man kan ju alltid hoppas för i så fall kan ja jobba imorrn å tjäna pengar

årets första cykeltur har jag tagit idag också, först runt Norrvägen-Hästskovägen å sen runt Skolan-Sjukstugan-förbi ICA å hem.

måste även plugga en massa matte!! :O har en hel del kvar som ja måste göra innan nästa prov! får hoppas att dom här andra mattepluggarna som är längre fram än mig i matteboken kan hjälpa;) om dom nu ska plugga nåt den här veckan som kommer dvs. :P hoppas hoppas.. kanske man ska skriva..

Den där Steven Segal! han är då fan oövervinnlig (hur nu de stavas??) såg på Shadow Man igår på sexan och jag kan inte komma på nån gång i filmen då han fick nån smäll som gjorde nån skada.. missade kanske första 20 minuterna men annars så såg jag allt. å så slår han ner alla motståndare med ett slag eller en lite spark, det var då inte mkt som krävdes för att han skulle spöa nån.. men det är ju Steven Segal jag skriver om nu också så

Sen såg ja 3000 miles to Graceland på trean där jag också missade början.. det var en bra film:)  några Elviskopior som rånar ett kasino, med bland annat Kevin Costner och Kurt Russell
 
jaaa jag såg ju på Flubber igår också!

Ikväll så blir det bio, Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" har inte läst boken;) men filmen ska ja iaf se
Klockan 18.30 på Norden Bio i Kälarne (skolan) Pris: 60 kr ååå det finns Godis å Läsk till försäljning på plats

Kommentarer
Postat av: Simon Orädd

Du har rätt i att han framstår som superman. Men jag tycker det är bättre att motståndarna faktiskt tar skada än typ som de skurkar i de flesta actionfilmerna. Där bom reser sig upp och fortsätter slåss efter 3 sparkar i huvudet, som om det inte vore något.

2009-04-07 @ 18:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0